Godfot helsesåler

Dynamisk og sensorisk massasje - Flytende væske Bestill i dag

Godfot helsesåler

Dynamisk og sensorisk massasje - Flytende glyserin Bestill i dag

Hvorfor bruke Godfot helsesåler med flytende væske ?

Menneskefoten har en form som tilsier at den ikke er skapt for å gå eller stå på harde underlag. Problemer relatert til vonde føtter, ankler, knær, hofter og rygg kan i stor grad tilskrives den samlede trykkbelastningen som monoton gange på harde underlag utsetter kroppen for over mange år. Sålene fra Godfot imiterer føttenes egentlige naturlige miljøer og de bidrar derfor til bedre helse.

%

Inntil 70 % av belastningsskader i kroppen har sitt opphav fra føttene.

%

9 av 10 som prøver Godfot helsesåler forsetter å bruke sålene fast.

%

Kundene gir oss full score på tilbakemeldinger.

Naturlig miljø

Godfot helsesåler er designet for å simulere føttenes egentlige naturlige miljøer og hemmeligheten ligger først og fremst i at sålene inneholder flytende væske.

Trykkavlastning

Væske kan ikke komprimeres og når foten er i bevegelse, presses derfor væsken vekselvis mellom fotens fremre og bakre del gjennom spesialkonstruerte kanaler i sålen. Bevegelsen i sålen gir en konstant og jevn trykkavlastning over hele fotsålen.

Massasje og blodsirkulasjon

Bevegelsen i helsesålen fungerer som effektiv massasje av musklene i fotbladet og dette stimulerer til økt blodsirkulasjon. God blodsirkulasjon motvirker hovne og kalde ben.

Komfort

Å ha Godfot helsesåler i skoene kan sammenlignes med å gå barbeint i gresset eller langs vannkanten på en sandstrand. Litt uvant i begynnelsen men etter litt tilvenning føles det meget behagelig.

Praktisk bruk

Godfot helsesåler har tynn form (2-3 mm) og de er derfor meget tilpasningsdyktige. De kan plasseres på toppen av andre såler, være seg fotseng eller andre spesialtilpassede såler av ymse slag. De passer inn i vernesko, joggesko, skistøvler og alle typer hverdags sko for damer og herrer.

Kvalitet

Helsesålen har en silkemyk overflate, er meget slitesterk og inneholder flytende glyserin. Glyserin blir benyttet fordi det er bedre egnet enn vanlig vann mens opplevelsen blir den samme.

Sålene kan hjelpe mot

  • Gikt / Artroser
  • Dårlig blodsirkulasjon
  • Diabetes
  • Kramper
  • Smerter i fot, ankel, kne, hofte og rygg
  • Kalde føtter
  • Vonde og hovne bein
  • Åreknuter
  • Hælspore/Plantar fascitt

Tilbakemeldinger fra kunder


 

Hææærlige såler!! etter flere år med vonde føtter etter mye gåing/jobbing funker disse driiitbra til føttene mine!nå blir det ikke syting av vonde føtter i huset mer! endelig noe som funker! takk for kjøpet når dere sto under Otta martnan! 😀

Mvh
Eldri Kroken

Jeg er en lærer på 31 år som sjeldent sitter i ro. Normalt sett trener jeg styrke 5-6 ganger i uken, og løper gjerne 3-4 ganger. Tidlig i februar begynte jeg å plages av smerter under fremre del av venstre fot. Det har tidvis vært umulig å gå på, og langt mindre fristende å legge ut på løpetur. I slutten av mai gikk jeg til innkjøp av et par Godfot-såler. Nå har jeg løpt ca 4 mil hver uke siden mai, helt uten smerter.

Anbefaler disse sålene!

Mvh
Sondre Dragland

Jobber mye på kjøkken og hardt gulv. Må si at jeg var litt skeptisk, men sålen er et fabelaktig verktøy for kroppen og har spesielt hjulpet meg med mine ryggproblemer. God godfot !

Mvh
Martin Tayeb Chef Olsen

Hold dine føtter og ben friske med Godfot!

Bestill i dag